PestoVegetarian向け魚肉ハンバーグ

一般的なハンバーグは牛肉もしくは豚肉、牛肉と豚肉の両方がブレンドされたミンチ肉を利用します。そしてパンの粉と牛乳を入れます。

今回は肉や牛乳を使わないで魚と野菜で簡単にできるハンバーグのPesto Vegetarian(ペストベジタリアン:魚を食べる菜食主義)向けのレシピができたので、健康志向な方は一度試してみてください。

典型的汉堡包使用牛肉或猪肉,或者将牛肉和猪肉混合在一起的碎肉。然后加入面包粉和牛奶。

这次,我们为Pesto Vegetarian创建了食谱,这是一种汉堡包,可以用鱼和蔬菜轻松制成,而无需使用肉或牛奶,因此,如果您有健康意识,请尝试一次。

Typical hamburgers use beef or pork, or minced meat that is a blend of both beef and pork. Then add the bread flour and milk.

This time, we have created a recipe for Pesto Vegetarian, a hamburger steak that can be easily made with fish and vegetables without using meat or milk, so if you are health conscious, please try it once.
魚肉ハンバーグ(4人分)

材料
鯖の水煮缶詰 1缶
はんぺん   1つ
玉葱     1個

大根     お好みで
紫蘇     2~4枚
柚子ぽん酢  お好みで

1.みじん切りにした玉ねぎを飴色に炒める/炸琥珀切碎的洋葱/Fry chopped onions in amber

2.はんぺんを潰す/粉碎はんぺん(hanpen)/Crush the hanpen

3.缶詰の中の汁を捨てる/丢弃罐头中的汁/
Discard the juice in the can

4.1~3をボウルの中で混ぜて4等分に丸くした生地を手で圧力をかけて平らにしてフライパンで焼く/在碗中混合1到3,然后用手将面团揉成4等份,以压平并在煎锅中烘烤/Mix 1 to 3 in a bowl, roll the dough into 4 equal parts, apply pressure by hand to flatten and bake in a frying pan.

5.焼いている間に大根をすりおろして水気を切る/萝卜碾碎,沥干/Grate the radish and drain while baking it

6.ハンバーグの上に紫蘇と大根を乗せて柚子ポン酢をかけてできあがり/将紫蘇(siso)和萝卜放在汉堡包上,撒上柚子ぽん酢(yuzuponzu)。