和歌山で買ってきた梅干し、美味しいです!これを食べた事がある人は見るだけで唾液が出るかもしれません。


■体の老化を防ぐ抗酸化作用があるポリフェノールには色々な種類があります。大豆の「イソフラボン」、紫芋など紫色色素の「アントシアニン」、緑黄色野菜や果物など多くの食品に含まれる「β‐カロテン」、トマトなど赤色色素の「リコピン」、えび・かになどの甲殻類やさけに含まれる「アスタキサンチン」、お茶に含まれる「カテキン」、カカオに含まれる「カカオポリフェノール」・・・梅干しの「エポキシリオニレシノール」というポリフェノールは、インフルエンザウイルスの増殖を抑制してくれる効果があるそうです。(和歌山県立医科大学の研究)
■梅干しの効果酸っぱさが唾液分泌を刺激してくれるので食欲がない時の食欲増進に役立ち、殺菌の効果があるだけでなく、若返りホルモンも分泌します。そして梅干しの味は酸っぱいですが酸性食品ではりません。燃やした時の灰がアルカリ性なのでアルカリ性食品に分類されます。

我在和歌山买的梅子真好吃!吃过这种食物的人可能只是看一下就能得到唾液。
■防止身体衰老有多种类型的多酚具有抗氧化作用。大豆“异黄酮”,紫色马铃薯等紫色色素“花色素苷”,绿黄色蔬菜和水果等食品中所含的“β-胡萝卜素”,番茄,虾,蟹等贝类的红色色素“番茄红素”矢车菊中的“虾青素”,茶中所含的“儿茶素”,可可中所含的“可可多酚”……被称为李子的多酚的干酚抑制了流感病毒的生长。这似乎是有效的。 (和歌山医科大学研究)
■李子干的功效由于酸味会刺激唾液分泌,因此当没有食欲时,它有助于增加食欲,不仅具有杀菌作用,而且还可以分泌嫩肤激素。尽管干李子的味道很酸,但它不是酸性食物。由于燃烧时的灰烬是碱性的,因此被归类为碱性食品。
The pickled plums I bought in Wakayama are delicious! People who have eaten this may get saliva just by looking at it.
■ Prevents aging of the body There are various types of polyphenols that have antioxidant effects. Soybean "isoflavone", purple pigment "anthocyanin" such as purple potato, "β-carotene" contained in many foods such as green-yellow vegetables and fruits, red pigment "lycopene" such as tomato, shellfish such as shrimp and crab "Astaxanthin" contained in yasake, "catechin" contained in tea, "cacao polyphenol" contained in cacao ... Polyphenol called "epoxylioniresinol" of dried plums suppresses the growth of influenza virus. It seems to be effective. (Research at Wakayama Medical University)
■ Effect of pickled plums The sourness stimulates saliva secretion, which helps to increase appetite when you have no appetite. It not only has a bactericidal effect, but also secretes rejuvenating hormones. And although the taste of pickled plums is sour, it is not an acidic food. Since the ash when burned is alkaline, it is classified as an alkaline food.